no service



september

66lanvin:

ALL by MYSELF………….No.5

(Source: wolfcubchronicles.com)

archatlas:

Harmonia 57 Triptyque Architecture

"This studio is built in the heart of an artists’ neighborhood in São Paulo. Located in a flood zone, its construction offered several challenges. The building is designed as a manufactured object, a living body in constant change; it breathes, sweats, ages and regenerates. The water is the main element of this project: rain and ground water are treated and reused through a complex system whose low tech elements such as the pipes, pumps, automatic irrigation, etc., are highlighted, forming a sort of protective shell around the building. The heart of the project is thus exposed on its façade. The building appears to have been designed inside out. By contrast, the interior is sleek and minimalist.”

andgatherer:

Housing at Boucicaut, Paris by Michel-Guthmann

andgatherer:

Housing at Boucicaut, Paris by Michel-Guthmann

conceptmodel:

The Research and Technology Innovation Park, designed by Brooks + Scarpa

conceptmodel:

The Research and Technology Innovation Park, designed by Brooks + Scarpa

arkitekcher:


Chameleon House / Anderson Anderson Architecture
Location: Lake Michigan

arkitekcher:

Chameleon House / Anderson Anderson Architecture

Location: Lake Michigan

conceptmodel:

Architects Julien de Smedt and Brandsberg-Dahls Arkitekter 

(Source: iseo58)

kazu721010:

Casa CR / H+H Arquitectos

kazu721010:

Casa CR / H+H Arquitectos

subtilitas:

Mount Fuji Architects Studio - M3/KG House, Tokyo 2006. Via, photos (C) Ryota Atarashi, Satoshi Asakawa.

arkitekcher:

The Courtyard House  |  Studio Junction
Location: Toronto, ON, Canada

- The Courtyard House was inspired by an ancient form of architecture and a new form of North American urban thinking - infill housing as an alternative urban typology. By converting a contractor warehouse in a mixed-use industrial neighborhood, the ambition was to create a modern, affordable home and studio for a family of four - one which could successfully adapt to a mid-block or laneway situation, where there is no typical front or back. The design of the house is generated by an emphasis on the views and activities of the interior courtyards, where all the windows look inwards.

forestsexual:

i was trying to find the name for my succulents but i found this instead

forestsexual:

i was trying to find the name for my succulents but i found this instead

germanpostwarmodern:

Municipal Savings Bank (1969-73) in Wuppertal, Germany, by Paul Schneider-Esleben

germanpostwarmodern:

Municipal Savings Bank (1969-73) in Wuppertal, Germany, by Paul Schneider-Esleben

(Source: life1nmotion)